Vragen

Veel gestelde vragen

Op deze pagina geeft NatuTravel antwoord op ‘veel gestelde vragen’. Indien uw vraag niet wordt beantwoord, kunt u contact opnemen met de klantenservice van NatuTravel.

De klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer: 0299 – 472174 op de volgende dagen en uren:

maandag – vrijdag    : 09:30 – 12.00, 13.00 - 16:30 uur

Op de overige uren, op de zondagen en tijdens de landelijke feestdagen kunt u een bericht achterlaten. U wordt zo spoedig mogelijk hierover teruggebeld.

U kunt ook een e-mail sturen naar Klantenservice@NatuTravel.nl.
 

NatuTravel algemeen


Wie is NatuTravel?
NatuTravel is het onafhankelijke naturistenreisbureau op het Internet. Op 1 januari 2002 heeft NatuTravel officieel de virtuele deuren op het Internet geopend. Naturisten kunnen uit het aanbod aan naturistenreizen een reis selecteren. Met regelmaat voegt NatuTravel reizen aan het assortiment toe.

Waar is NatuTravel gevestigd?
Ons kantoor is gelegen aan de Waterlandlaan 84 te Purmerend. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer: 0299-472174. Per email kunt u ons bereiken via het adres: info@natutravel.nl.

 

Wat is het voordeel om bij NatuTravel te boeken?

NatuTravel biedt u de volgende voordelen aan:
 

  1. gemak;
  2. bereikbaarheid;
  3. snelheid;
  4. grote keuzemogelijkheid;
  5. hoog informatief gehalte;
  6. optimaal inspelen op de reisbehoeften.

 

Website van NatuTravel

Hoe gaat NatuTravel om met het plaatsen van beeldmateriaal?
Het plaatsen van beeldmateriaal vindt uiterst zorgvuldig plaats. Onder geen beding plaatst NatuTravel pornografisch materiaal op de Website. Naakte afbeeldingen waar kinderen op vermeld staan, worden ook onder geen beding op de Website geplaatst.

Hoe regelmatig wordt de Website van NatuTravel geüpdate?
NatuTravel plaatst met grote regelmaat nieuwe informatieve updates. Dit is en zal een continue proces zijn. Achter de schermen is NatuTravel voortdurend met nieuwe ontwikkelingen bezig. Zodra de nieuwe ontwikkelingen van toegevoegde waarde voor u zijn, worden deze ontwikkelingen in de Website verwerkt. NatuTravel heeft als doel om zo goed mogelijk in te spelen op uw reisbehoeften.