Bestemming – algemene informatie

Blue Cruise

Turkije | Turkse Rivièra | Antalya
  • naturistische zeilcruise
  • Westkust van Turkije en/of Griekse eilanden
  • de verzorging aan boord is op basis van volpension
  • Nederlandse gastvrouw
  • genieten van zon, de zee en de zeer rijke cultuur van Turkije

 

Turkije staat bekend om haar vele mooie plekjes, afgelegen baaien en nog authentieke plaatsjes en is een waar paradijs voor zonaanbidders en liefhebbers van de rijke cultuur. Maak kennis met het gastvrije Turkije door langs de schitterende kust te varen.

In 2018 worden de naturistische Blue Cruises gevaren met het vlaggenschip de Sumru Sultan,  een  comfortabele  houten tweemaster  van  26  meter  lang. Het  schip  heeft  voor  gasten  8 comfortabele cabines met airco, allen met een 2-persoonsbed. 

U kunt kiezen uit een tweetal routes, die beiden starten op het Griekse eiland Kos en diverse andere 
eilanden van de Dodekanesos aandoen. 
De Sumru Sultan is een schip met goede zeileigenschappen, dus wanneer de te varen afstand niet te groot is en het programma en de weersomstandigheden het toelaten, zullen de imposante zeilen worden gehesen. Tijdens de naturistische Blue Cruises is er Nederlandstalige reisleiding aanwezig, die u gedurende de reis van alle nodige informatie zal voorzien.

De  naturistische  Blue  Cruises  worden  aangeboden  zonder  vluchten,  aangezien  de  vluchtprijzen afhankelijk zijn van het moment van boeking. Hoe eerder u boekt, des te gunstiger de prijzen. NatuTravel kan u uiteraard adviseren over de verschillende vluchtmogelijkheden naar/van Kos en deze vluchten voor u inboeken.

Cabine voor alleengebruik 
Aangezien de Sumru Sultan alleen cabines met een 2-persoonsbed heeft, is het niet langer mogelijk om een cabine te delen met één van de andere deelnemers. Voor alleengebruik van de cabine geldt een verplichte toeslag van 100 euro per week. Voor de Singlecruise geldt deze verplichte singletoeslag niet en verblijven alle deelnemers in een eigen 1-persoonscabine.