Euronat Grayan
Bestemming – algemene informatie

Euronat Grayan star star star star

Frankrijk | Gironde | Grayan-et-l'Hôpital
  • het grootste naturistenresort in Europa
  • veel faciliteiten
  • een aanrader voor families met kinderen
  • het terrein bevindt zich voor het naaktstrand

Op het schiereiland ten noorden van Bordeaux begrensd door de Atlantische kust en de Gironde ligt de prachtige bestemming Euronat. Met 335 hectare bos en een rechtstreekse toegang tot het maar liefst 1,5 kilometer eigen (bewaakt) zandstrand is Euronat het grootste naturistenresort in Europa. Maar ondanks de grootte van het terrein vindt iedereen al snel zijn eigen plekje.

Op Euronat zijn veel faciliteiten voor groot en klein, zoals een groot overdekt en verwarmd zwembad en een buitenbad met waterglijbaan. Een Thalassocentrum met bubbelbaden, massages en een zeewaterbad van 31 graden Celcius om uzelf heerlijk te laten verwennen. In het dorpscentrum Vasn Euronat vindt u meer dan 20 winkels en restaurants. Een fiets is op Euronat heel handig, uniek voor Frankrijk is ook dat er in de omgeving veel fietspaden zijn.

De chalets liggen op Euronat verspreid in dorpjes die zijn onderverdeeld in A en B Villages. De Villages B direct achter de duinen en de Villages A liggen wat verder van zee, maar dichter bij het centrum. Alle accommodaties liggen in een bos van pijnbomen en bieden u hier een vakantie dicht bij de natuur. Het gehele naturistenresort kan worden gezien als een heus naturistendorp waar iedere naturist een heerlijke vakantie doorbrengt.

 

 

 

Euronat Grayan - strand